Ruth Lindemann

Juhatus ja lapsehoidja

lapsehoidja

Ruth Lindemann

Ruth on südamlik ja lastevanemate poolt heakskiidetud lapsehoidja. Tema töökogemuseks on üle 10 aasta lasteaia-eelsete lastega tegutsemist. Ruth on saanud kõik vajaliku koolituse, et pakkuda teie lapsele lasteaia-eelses rühmas lähedust, turvatunnet ja arenguvõimalusi.

Kutsetunnistuse nr. 204136

Lapsehoidja tase: 4

Kadriliis lastehoid oli koht, kuhu viisin oma vähem kui 2-aastase alati hea tundega ja teadsin, et ta on mõnusasti hoitud. Parajalt väike ja hubane koht, kus olemas kõik lastele vajalik. Ruth on väga hooliv ja lahke naisterahvas, kes teeb oma tööd hingega.

Merilin

Lapsevanem

Meie tädi Ruth on armas inimene, kellel lapsed väga meeldivad. Oliverile oli ta nagu teine ema üle kahe aasta. Oliver ütleb et Ruth on tore, rõõmus ja lahke. Emana hindan väga kuidas ta lapsele seletas maailma asju, tegi väiksest peale temaga pikki jalutuskäike ja suunas teda olema tõeline dzentelmen.

Merike

Lapsevanem

Ruth on imearmas ja hooliv inimene. Temaga koos töötada on suurepärane, sest ta on alati toetav, abistav ja vastutulelik. Ta on selline inimene, kes oskab hinge pugeda ja seda on näha ka lastest, kes Kadriliis lastehoius käivad.

Marleen

Koostöötaja

Siin on meie lapsehoidjale antud tänukiri lastevanemate poolt! 😀

Scroll to Top